Velofel Pil Ulasan, Harga dan Tempat Membeli di Malaysia?

Velofel Male Enhancement adalah suplemen sokongan kesihatan lelaki yang boleh digunakan sebagai arah bersama dengan tabiat makan yang sihat serta gaya hidup. Ini membantu dalam mengoptimumkan kesihatan reproduktif dan s3xual dan juga membantu meningkatkan prestasi.

Ia menyokong pendirian yang lebih kuat serta kekerapan dan meningkatkan daya tahan serta stamina untuk keseronokan yang meningkat.

Ia terdiri daripada semua bahan seperti Saw Palmetto, Muira Puama, L Arginine, Rumpai Kambing Horny, dan lain-lain. Semua bahan ini memainkan peranan yang sangat berbeza yang berkaitan dengan peningkatan prestasi s3xual dan meningkatkan penghasilan hormon yang menyokong kesihatan s3xual. Mereka mungkin juga membantu dalam meningkatkan metabolisma dan membenarkan penyerapan nutrien yang lebih baik dan meningkatkan daya hidup dan meningkatkan tahap kepekatan.

Maklumat pengilang dan tuntutan

Pengilang pil Velofel tambahan. Mereka juga mendakwa bahawa suplemen ini telah diformulasikan dengan semua bahan organik dan juga bebas dari semua jenis pengawet, pengisi, ramuan, dan komponen yang tidak sihat.

Mereka juga mendakwa bahawa semua ramuan ini telah dikaji dan diuji untuk keselamatan dan kesucian.

Proses kerja dan senarai ramuan

Tambahan ini berfungsi terutamanya dengan menawarkan tubuh nutrien yang sangat diperlukan untuk meningkatkan pengeluaran testosteron. Peningkatan testosteron merangsang pengeluaran tenaga untuk stamina yang lebih baik serta kecenderungan sehingga mengurangkan gejala disfungsi erektil.

Ia juga meningkatkan tahap Nitrik Oksida yang membantu dalam meredakan saluran darah dengan itu meningkatkan nutrien dan peredaran oksigen ke bilik zakar.

Ini membantu dalam meningkatkan saiz zakar dan juga membantu dalam mendapatkan batu keras dan pendirian yang tahan lama dan mengawal ejakulasi dan meningkatkan jumlah sperma.

• L-Arginine Complex – Membantu dalam meningkatkan pengeluaran Nitric Oxide.
• Ekstrak Rumpai Kambing Horny – Membantu dalam meningkatkan pengeluaran testosteron
• Saw Palmetto Berry- Membantu meningkatkan jumlah sperma serta pengeluaran tenaga
• Ekstrak Muira Puama – Membantu meningkatkan aliran darah ke ruang penis.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Ia menunjukkan keupayaan untuk meningkatkan penyerapan nutrien, membetulkan disfungsi erektil, meningkatkan pengeluaran testosteron dan meningkatkan tenaga s3xual, frekuensi serta stamina.

Kelebihan tambahan

• Ia boleh merawat semua gejala disfungsi erektil
• Ia membantu dalam meningkatkan panjang serta lilitan zakar
• Ia mungkin membantu meningkatkan fokus, kepekatan serta tahap kecergasan

Kelemahan suplemen

• Bahan-bahan yang telah digunakan untuk membuat suplemen tidak diberikan
• Ia hanya boleh diakses di internet

Langkah berjaga-jaga untuk menggunakan suplemen ini

• Pengguna perlu 18plus untuk menggunakan suplemen
• Anda perlu menjauhkan diri dari kanak-kanak di tempat yang sejuk dan kering
• Ikuti dos yang disyorkan oleh pengilang
• Jangan gunakannya sekiranya anda mempunyai apa-apa jenis keadaan perubatan
• Rujuk kepada pembekal kesihatan sebelum mengambilnya

Kesan sampingan yang mungkin

Walaupun tidak mengancam nyawa, beberapa pengguna telah melaporkan beberapa kesan sampingan ringan seperti pening, sakit kepala, mual, sakit perut, dan kebas.

Bagaimana untuk menempah Velofel di Malaysia?

Jika anda sudah bersedia untuk melepaskan haiwan dalaman anda dan menjadi sebenar dalam helaian, belilah secara online hari ini. Untuk mengumumkan pakej anda, yang perlu anda lakukan hanyalah klik butang kart anda.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of